Pametno staklo za ormare

Za sve one koji bi staklo-optiku RAUVISIO crystal-a primenili i u kuhinjama, kao zidnu oblogu, ispunu frontova ili slične oblasti primene, REHAU je razvio ekstra tanak staklo-laminat RAUVISIO crystal slim. Sa RAUVISIO crystal slim možete jednostavno da sanirate i modernizujete zidove u novogradnji i renoviranim objektima. Radovi na renovaciji se zato mogu obaviti dvostruko brže. Paneli se jednostavno lepe na zidnu podlogu. Pri tom se pravi samo mali broj jedva primetnih spojeva.

Prednosti sa RAUVISIO crystal slim

Tanka laminatna konstrukcija

Tanka konstrukcija sistema od RAUVISIO crystal slim omogućava raznovrsne opcije za osetljive primene, kao što su kuhinjske niše, zidne obloge, pregrade ili za punjenje frontova.

50% lakše od pravog stakla

Staklo-laminat RAUVISIO crystal slim se odlikuje malom težinom i time otvara nove dimenzije mogućnosti uređenja.

Fleksibilno rezanje i bušenje

U odnosu na pravo staklo, sa RAUVISIO crystal slim može da se obavi fleksibilna montaža na licu mesta. Precizni izrezi za električne elemente, kao što su npr. utičnice, mogu se premeriti i izrezati praktično u poslednjem trenutku.

Pogodno za saniranje ogledalskih pločica

RAUVISIO crystal slim je posebno pogodan za saniranje ogledalskih pločica – čak i u mokrim područjima. Zahvaljujući jednostavnoj obradi alatima za obradu drveta, ukrajanje na licu mesta je moguće u svakom trenutku.

Praktičan svet

Sa RAUVISIO crystal slim možete da sanirate i modernizujete zidove u novogradnji i renoviranim objektima gotovo dvostruko brže. Paneli se jednostavno lepe na zidnu podlogu i pri tom se pravi samo mali broj skoro neprimjetnih fuga.

U nekoliko koraka do savršenih zidnih pločica:

Izmeriti

Izrezati i zalepiti

Gotovo

Fleksibilno ukrajanje na licu mesta Precizni izrezi za električne elemente, kao što su npr. utičnice, mogu se premeriti i izrezati praktično u poslednjem trenutku.

RAUVISIO crystal slim kolekcija boja na lageru

Bianco
visoki sjaj V2778
mat 1696L

Nebbia
visoki sjaj 1910L
mat 1911L

Fumo
visoki sjaj 1686L
mat 1702L

Zuccero metallic
visoki sjaj 1923L
.

Perla
visoki sjaj V2892
mat 1697L

Magnolia
visoki sjaj 73703
mat 1698L

Sabbia
visoki sjaj 1687L
mat 1703L

Titanio
visoki sjaj 2107L
mat 2109L

Grafite
visoki sjaj 2106L
mat 2108L

Piano
visoki sjaj 2015L
mat 2016L

Mirror
visoki sjaj 1721L
.

Menta
visoki sjaj1684L
mat 1700L

Impresije za RAUVISIO crystal slim

Proizvodni program za RAUVISIO crystal slim

Pojedinačne komponente

Tanak stakleni panel
visokog sjaja ili mat | 2.800 x 1.300 x 4 mm
Tanak sistemski proizvod od 4,0 mm, koji je izrađen od RAUVISIO crystal staklo-laminata direktno presovanog na kontrazateznu foliju odgovarajuće boje, isporučuje se kao ploča velikog formata.

Presovane komponente

Presovane ploče velikog formata
Na zahtev ćete dobiti RAUVISIO crystal slim kao presovane ploče velikog formata, koje su izrađene od staklo-laminata visokog sjaja ili mat, MDF ploče i suprotne folije odgovarajuće boje.

Front po meri
Pomoću REHAU konfiguratora za površine,  od komponenata RAUVISIO crystal slim i odgovarajućih kantova možete da dizajnirate prilagođeno konfekcionirane frontove sa nultom fugom – za količine od 1 komada.

Video snimci